Νίκος Ασημακόπουλος

Νίκος Ασημακόπουλος

 

 Ο Νίκος Ασημακόπουλος είναι μόνιμο πνεύμα αντιλογίας. Έχοντας αυτοανακηρυχθεί "βασιλιάς της ίντριγκας" προκαλεί χωρίς να το θέλει και να το καταλαβαίνει ατελείωτες κόντρες και αντιπαραθέσεις. 

Το χόμπι του είναι να μπερδεύει τον κόσμο με τις απόψεις του και να κάνει τους περισσότερους να αναρωτιούνται... τι ομάδα είναι. Όταν τον ρωτάνε, απαντάει ότι... "οι γαύροι με λένε Παναθηναϊκό, οι βάζελοι Ολυμπιακό κι αυτή είναι η καταξίωσή μου"! 

Πάνω από 30 χρόνια γράφει για μπάλα... Ξεκίνησε να αναλύει και να σχολιάζει στην παλιά καλή "Ελευθεροτυπία", πέρασε παράλληλα από την "Αθλητική Ηχώ", το "Φως των Σπορ", το "SporTime" αλλά και από περιοδικά όπως το "Status", το "Men", το "Κλικ" και το "Playboy". 

Για καμιά δεκαπενταριά χρόνια αγαπούσαν να τον  μισούν χιλιάδες ακροατές στη ραδιοφωνική "Φουλ Επίθεση". Σήμερα είναι αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ στην "Εφημερίδα των Συντακτών". 

Θέλει να πιστεύει ότι διαθέτει σοβαρό χιούμορ, του αρέσει να αυτοσαρκάζεται και πάει με χίλια εκείνους που διαφωνούν με τις απόψεις του και θέλουν να του τη βγαίνουν, είτε από δεξιά είτε από αριστερά, αρκεί να μην βρίζουν και να μην  προσβάλλουν. 

Φυσικά σε βάθος χρόνου πάντα δικαιώνεται! 

 

Από τις εκδόσεις Ταξιδευτής κυκλοφορούν τα έργα του:

  • ΖΗΤΩ το ελληνικό ποδόσφαιρο(2014)