Η Υφάντρα που υφαίνει και ξεφαίνει

Η Υφάντρα που υφαίνει και ξεφαίνει

Μια ποιητική εργασία πολλών χρονών μέσα από τη ζωή μας, τους πόνους αλλά και τα μεράκια των ανθρώπων. Γιατί εμείς θέλομε να σμίγομε τον κόσμο με τη Τέχνη ενάντια στους πολέμους, στη βαρβαρότητα και στη κοινωνική αναλγησία των μικρών ηγετών με τα ανόσια τους έργα, που βλέποντάς τα η Φύση φρίττει!

Εμείς τραγουδάμε για τα παιδιά και το χαμόγελό τους, για τον έρωτα και την αγάπη, για τους ηλίανθους που αναζητούν τον ήλιο να στρέψουν τα μάτια τους!

Εμείς αγαπούμε τη ζωή και τους αγαπητικούς της ζωής, μα και τους εραστές της Τέχνης και του Πολιτισμού! Από εσάς εμπνεόμαστε και σε εσάς ξαναγυρνάει ό,τι κι αν φτιάχνομε. Άλλωστε οι ρίζες της καρδιάς μας είναι στις καρδιές σας!

Τα χρόνια που έρχονται κρύβουν ανομβρία και ξηρασία. Η ποίηση, ο στίχος, οι λέξεις και οι νότες είναι το νερό και η τροφή μας.

Η Φύση και το κάλεσμά της είναι η πρόκληση στην εποχή μας. Η μαγεία της ζωής, η αγάπη για την κοινωνία και τους τόπους μας, η ιστορία του λαού μας, τα οράματα, οι έρωτες των αγαπητικών της ζωής είναι στη θράκα του μυαλού μας. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής. Η ενεργητική στάση ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και κατεστημένης τάξης των πραγμάτων είναι πηγή ζωής.

Ο ήλιος και το φως είναι τα σύμβολά μας. Μας αρέσει η περιπέτεια σε δύσκολους δρόμους που δεν ξέρομε πού θα μας βγάλουν. Ξέρομε, όμως, ότι γράφομε για το φως του λαού, των λαών και τη ζωή στη Γη.

Νοιώθομε τους παλιούς κόσμους για να δούμε τους νέους πώς πρέπει να είναι και να εξελίσσονται.

Τούτη η δυναμική ενέργεια μεταμορφώνεται σε καλλιτεχνική. Το φως του λαού μας είναι τόσο όμορφο και τόσο δυνατό!

Η Υφάντρα που υφαίνει και ξεφαίνει

Ποίηση

Συγγραφέας: Κωστής Μουδάτσος

Isbn: 978-960-579-140-7
Διαστάσεις: 17Χ24
Σελίδες: 164
Λιανική Τιμή: 15,00 ευρώ