Το χάρισμα

Το χάρισμα

Σωτήριο έτος 1339: Μια αρχαία προφητεία απειλεί τα θεμέλια της εκκλησίας και αυτούς που τολμούν να πεθάνουν γι΄ αυτά που πιστεύουν.

Ο θεός καλεί τους αγαπημένους του  να ξυπνήσουν από το γαλήνιο ύπνο τους. Την ίδια στιγμή το Κακό περιδιαβαίνει τη γη κυνηγώντας τους εκλεκτούς Του. Άραγε θα μπορέσουν οι Χαρισματικοί να επιβιώσουν και να αποφύγουν τους κινδύνους που τους καταδιώκουν;  Το μέλλον της Χριστιανικής Εκκλησίας όσο και αυτό της ανθρωπότητας επαφίεται στην ικανότητά τους να στηριχθούν στο Χάρισμα που ο θεός έχει εναποθέσει στις καρδιές, στο μυαλό και στις ψυχές τους.
Άραγε θα το ανακαλύψουν;

Ένα καταπληκτικό θρίλερ, που δένει μυστήρια και θαύματα στην Ιταλία του 14ου αιώνα, μέσα από την ανάδειξη διαφορετικών χαρακτήρων, καθώς γύρω τους ισορροπούν το φως και το σκοτάδι, η ζωή και ο θάνατος, σε δυνατές πνευματικές και φυσικές μάχες.

Η LizaBergren είναι πολυβραβευμένη συγγραφέας 28 βιβλίων με πωλήσεις πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Εργάζεται ως επιμελήτρια βιβλίων και μελετήτρια της Ευρωπαϊκής Ιστορίας των Μεσαιωνικών χρόνων. Ύστερα από μελέτη τεσσάρων ετών παραδίδει στο αναγνωστικό κοινό την ιστορική μυθιστορηματική τριλογία με τίτλο «Οι Χαρισματικοί», για την οποία το PublishersWeeklyReviewαναφέρει με διθυραμβικά σχόλια, πως πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικά τεκμηριωμένες μυθιστορηματικές αφηγήσεις της περιόδου του 14ου αιώνα.

Το χάρισμα

συγγραφέας:LisaT. Bergren
μετάφραση:
 Κώστας Γερογιάννης
487 σελ.
ISBN 978-960-6748-18-9
Τιμή
 € 23,43