Υπέροχα Μόνοι

Υπέροχα Μόνοι

  Η Μαρία, μία σύγχρονη μητέρα, χωρισμένη, που μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της, φεύγει μόνη για μία εβδομάδα στο Λονδίνο. Εκεί συναντά τον μεγάλο της έρωτα, τον οποίο και αναβιώνει. Ωστόσο, η επάνοδος στην πραγματικότητα που η ζωή της επεφύλαξε είναι πιο σκληρή απ’ ότι φανταζόταν...
    Η παράσταση, όμως, πρέπει να συνεχίζεται. Ο κάθε μας ρόλος πρέπει να παίζεται άψογα. Γιατί παίζεται μόνο μια φορά. Κι αν πέσεις, πρέπει να σηκώνεσαι. Κι αν γελάς, πρέπει να γελάς με την καρδιά σου. Κι αν κλαις, να κλαις με την ψυχή σου. Να χορεύεις σα να 'ναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Να ονειρεύεσαι σα να γεννήθηκες τώρα. Γιατί η παράστασή μας, παίζεται μόνο μια φορά. Και τίποτα δεν μπορείς να διορθώσεις.

 

Η Πένυ Ραμαντάνη, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Οναρ, τολμά να αγγίξει με αυτό το πρώτο της μυθιστόρημα ένα πολύ δύσκολο σύγχρονο ζήτημα: τη δύναμη που μεταδίνουμε στον άνθρωπο μας, αυτή που αντλούμε από αυτόν, που γίνεται ελιξήριο, που γίνεται φως μέσα στα σκοτάδια της σύγχρονης πραγματικότητας. Η νέα συλλογικότητα, το δόσιμο στον άλλο, αποτελούν τη διαχρονική πρόταση και της συγγραφέα μέσα από αυτό το ειλικρινά λυρικό κι ευαίσθητο μυθιστόρημα.

 


Υπέροχα Μόνοι
Συγγραφέας: Πένυ Ραμαντάνη

 

Σελ.184
ISBN: 960- 6748-71-4

 

Τιμή: 15 ευρώ