Απορίες

Απορίες

Το κείμενο αυτού του βιβλίου είναι ένας τρόπος εξιλέωσης μιας δασκάλας για όλες εκείνες τις λογικές απαντήσεις
που άφησε να ακούσουν τα μικρά αυτάκια.


Ένα κείμενο που τολμάει να φανερώσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που φαντάστηκε μια μαμά ότι θα της έκανε το παιδί της.
Απαντήσεις που δίνονται χωρίς κανέναν φόβο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Όπως ακριβώς θα πρέπει κανείς να αντιμετωπίζει τα παιδιά.
Κατάματα.

Η Μαρίνα Κανδρούδη είναι Διδάκτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο μελέτης τη «Μάθηση μέσω Ψηφιακών Παιχνιδιών». Έχει τελειώσει τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Πολιτισμικές Σπουδές (Γλώσσα-Λογοτεχνία-Ιστορία) και Νέες Τεχνολογίες.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Έχει δημοσιεύσει το επιστημονικό της έργο σε ελληνικά και ξένα συνέδρια καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά σε αντικείμενα όπως ηλεκτρονική μάθηση (e-learning), Μάθηση μέσω Παιχνιδιών (Game Based Learning), αντεστραμμένη μάθηση (flipped learning), κοινωνικά δίκτυα (social media).

Γεννήθηκε στις Σέρρες και κατοικεί στον Πειραιά. Μεγάλωσε κρατώντας ένα βιβλίο στο χέρι για συντροφιά. Ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, με ίσες ευκαιρίες για όλους στην εκπαίδευση. Πιστεύει στα όμορφα παραμύθια και στα αισιόδοξα μηνύματα. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και τις γάτες. Έχει γράψει το παιδικό βιβλίο «Όταν το γέλιο θέλησε να κλάψει» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ταξιδευτής.

 

Η Περσεφόνη Λαλιώτη ζει και δουλεύει στην Αίγινα. Ασχολείται με οτιδήποτε καλλιτεχνικό αλλά δεν είναι καλή στα μαθηματικά. Η ζωγραφική είναι η mental yoga της και χαλαρώνει σχεδιάζοντας ήρωες από μυθολογία αλλά πάντα με ένα pop culture twist.

 

Απορίες

Παιδαγωγικό

 

Συγγραφέας: Μαρίνα Κανδρούδη 

Εικόνες: Περσεφώνη Λαλιώτη

Isbn: 978-960-579-145-2
Διαστάσεις: 14Χ21
Σελίδες: 43
Λιανική Τιμή: 8,00 ευρώ